Wilhelminatoren Valkenburg

Terug Google Maps

Wilhelminatoren ValkenburgBekijk Valkenburg eens van grote hoogte! De Wilhelminatoren is DE blikvanger van Valkenburg. Deze uitkijktoren, gebouwd in 1906, biedt  een magistraal panorama over het Limburgse landschap zoals je dit nergens anders tegenkomt.

Als een levensecht schilderij biedt dit uitzicht je ongerepte schoonheid. Bij helder weer kun je  zelfs tot voorbij de grens van België en Duitsland kijken. Na het beklimmen van onze toren is het natuurlijk fantastisch genieten van  een heerlijk drankje of smakelijk hapje  in ons café/restaurant of op het mooist gelegen terras van Valkenburg.

Café – Restaurant

Ons Café-Restaurant is in het onderste gedeelte van de toren gevestigd en biedt een breed scala aan heerlijke drankjes, snacks en feestmaaltijden.

Wat te denken van een lekker vers gezet kopje koffie met echte Limburgse vlaai, een heerlijke lunch tijdens het middaguur, op maat gemaakte buffetten voor groepen en de mogelijkheid tot het organiseren van feestavonden.

wilhelminatoren

Op ons terras kunt u heerlijk genieten van onze zelfgemaakte soep, versgebakken ambachtelijke broodjes van onze streekbakker met beleg of een van onze heerlijke sandwiches gemaakt van boerenwit brood. Natuurlijk ook gewoon genieten van lekkere kleine hapjes onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje.

wilhelminatoren2De Wilhelminatoren is gemakkelijk te voet, per fiets, per auto, per bus en zelfs via de onder in Valkenburg gelegen Kabelbaan te bereiken. Lopend bent u vanuit het centrum van Valkenburg binnen 10 minuten bij de toren.

Binnen hebben wij een gezellige bar, een restaurant en extra zaaltjes waar max. 120 personen gelijktijdig in kunnen vertoeven (in de winter is dit dus het maximaal aantal bezoekers welke wij een warme plek kunnen bieden).

Op ons ruime terras kunnen tot ca. 250 personen van het schitterende uitzicht over Valkenburg en het Geuldal genieten.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden gelieve te bellen met ons reserveringskantoor 043-6090609

Voor een uitgebreid overzicht van de allergenen in onze gerechten kijkt u hier.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed