Werk van zeven kunstenaars bij “De Bakkerij” in Bergen

Google Maps
Share

Eindelijk weer contact! Na de lange periode van beperkt contact en het zoeken naar alternatieven hiervoor gaan de deuren weer langzaam open, zo ook die van kunsthuis De Bakkerij in Bergen.

Zeven kunstenaars presenteren hun werk: Leida Wieland met arceringen op doek, Bertus de Veth presenteert zijn ruimtelijk werk, Ine van de Ven maakt drukwerk op papier en Jenetta de Konink heeft olieverf op doek en borduurwerk. De bekende kunstenaar Bernard Heesen uit Leerdam stelt een aantal glaswerken ten toon, Mien Paridaans presenteert impressies op papier en ruimtelijk werk. Marlies van Zeben is speciaal voor deze expositie aan het werk gegaan met druksels en ander werk op papier. Beide laatstgenoemde kunstenaars hebben de expositie samengesteld. Dat ze deze expositie CONTACT! hebben genoemd zal niet verbazen tijdens deze postcorona periode.

De expositie is in het weekend te bezoeken van 3 juli t/m 15 augustus. Op zaterdag 3 juli is de opening van deze expositie met twee tijdsloten. Via de website www.bakkerijbergen.nl kan daarvoor gereserveerd worden.

Meer informatie

Contactgegevens

Kunsthuis De Bakkerij

Kerkstraat 1a
5854 AJ Bergen


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed