Weltklassik am Klavier – Beethovens allerschönste Sonate!

Terug Google Maps

Zondag 4 maart 17.00 Klangbrücke im Alten Kurhaus Aachen

Katie Mahan speelt Bach, Beethoven en Gershwin. Programma in overzicht: Johann Sebastian Bach: Franse Suite Nr. 4 Es-Dur BWV 815, Ludwig van Beethoven: Sonate Nr. 32 c-Moll op. 111 I. Maestoso – Allegro con brio ed appassionato II. Arietta: Adagio molto semplice cantabile. George Gershwin de Preludes: Allegro ben ritmato e deciso, Andante con moto e poco rubato en Allegro ben ritmato e deciso Rhapsody in Blue.

Ton Reijnaerts

De organisatie van Weltklassik am Klavier slaagt er ieder seizoen opnieuw in om wereldsterren en wereldsterren in wording naar een relatief kleine zaal in Aken te lokken. De sterren gebruiken de intieme sfeer waarbij iedere zucht van het publiek hoor- en zichtbaar, is als try-out voor hun optredens in de grote concertzalen, in de wereld. Na Aken vindt zeg maar de allerlaatste fine tuning plaats. Het even imponerende als fascinerende pianospel van Kathie Mahan behoeft in de regel geen bijstelling meer. De super getalenteerde Amerikaanse is onbetwist een van de allergrootste mondiale talenten, een absolute wereldster in wording. De Franse pianist Pascal Rogé stond aan de basis van haar poëtische spel. Masterclasses bij wereldsterren als Lang Lang en optredens met grote orkesten vervolmaakten haar exceptionele stijl.

Tickets kosten 20,00 euro en zijn verkrijgbaar op de bekende voorverkoopadressen in Aken als AN/AZ-Ticketshop en Klenkes-Ticket of via e-mail: info@weltklassik.de  of telefonisch: 0049 0211 936 5090.

Restkaarten zijn te koop aan de kassa van Klangbrücke.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Altes Kurhaus


Aachen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed