Wellnessbon

Terug Google Maps

Wellnessbon_bcards_liggendVerwen jezelf of verras een ander met een Wellnessbon! De Wellnessbon van Green Wellness is een cadeaubon die je kunt besteden aan ontspanning, gezondheid, beauty, (h)eerlijk eten en green gifts. Je ontvangt de Wellnessbonvoucher per email, per post of per direct print.

Op de Wellnessbon website zijn de meest mooie arrangementen uit de branche geselecteerd. Verwen of verras een ander met een (h)eerlijk Wellnessarrangement van één van de 99 aanbieders. Geen zin om de deur uit te gaan? Kies dan gewoon voor een van de vele wellnessproducten uit de Wellnessbon shop. Wanneer het orderbedrag van je bestelling lager is dan de bonwaarde, blijft het resterende bedrag op de boncode actief.

De arrangementen lopen uiteen van een verwendag bij een prachtig saunacomplex tot een diner in een biologisch restaurant op een uitgestrekt landgoed. In het kader van geven is leuker dan krijgen kan men ook een donatie doen aan een goed doel. Bonnen besteld op werkdagen vóór 13 uur worden dezelfde dag verzonden, of op een door jezelf aangegeven dag. Thuis of op het adres van de ontvanger. Per post wordt bon mooi verpakt in een leuke cadeaubox met jouw persoonlijke boodschap. Je kunt bij Wellnessbon kiezen voor cadeaubonnen van €20, €25, €35, €50, €100 en €250,-

Kortom…met een Wellnessbon ga je bewust genieten!

Wellnessbon.nl

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed