Welke essentials moet je meenemen tijdens je roadtrip door Limburg?

Google Maps
Share

Woon je in Limburg? Het kan dan leuk zijn om op een vrije dag in je auto te stappen en door je eigen provincie te rijden om diverse bezienswaardigheden te bezoeken. Hierdoor kun je Limburg nog beter ontdekken, inclusief alle uitjes die genoemd zijn op deze site. Natuurlijk heeft je roadtrip wel wat voorbereiding nodig. Zo is je autoverzekering vergelijken voordat je weggaat een aanrader, terwijl je ook wat bagage mee zult moeten nemen. Het is zeker een aanrader om ook de onderstaande essentials in te pakken voor je roadtrip door Limburg! 

Vrouwelijk urineapparaat
Dit klinkt misschien vreemd, maar het hebben van een urineapparaat voor vrouwen is een geweldige aanwinst voor een lange roadtrip. Het zorgt er niet alleen voor dat dames langs de kant van de weg kunnen staan ​​om te plassen, het betekent ook dat als je een zwakke blaas hebt, je zittend in de auto in een fles kunt plassen! Deze is ontworpen om volledig herbruikbaar te zijn, is gemakkelijk schoon te maken en zorgt ervoor dat je zelfs geen toiletpapier nodig hebt. De luxe die mannen hebben als het gaat om het plassen, hebben vrouwen door dit handige apparaat nu ook!

Koeler
Het is een geweldig idee om een ​​koelbox of koeltas binnen handbereik te houden vanaf de bestuurdersstoel. Iedereen die wel eens een roadtrip heeft gemaakt, weet dat je eetopties voornamelijk beperkt zijn tot fastfood. Hartstikke ongezond natuurlijk, dus dit moet je zoveel mogelijk zien te voorkomen. Met een voorraad van je eigen snacks, heb je gemakkelijk toegang tot goedkopere en gezondere opties. Een koelbox is perfect om je hapjes en drankjes koel te houden tijdens de rit, al zou je eventueel ook voor een koeltas kunnen kiezen als je roadtrip door Limburg maar een dag duurt.

Draagbare oplader
Er zijn maar weinig handigere items om mee te nemen op elk type reis dan een draagbare oplader ter grootte van een lippenstift. Of je nu onderweg bent of bent gestopt om te verkennen, deze kleine oplader fungeert als een back-upbatterij als je telefoon of camera op een ongelegen moment leeg raakt. Het is vooral handig als je je smartphone gebruikt als navigatieapparaat, dit kost namelijk nogal veel energie. Met behulp van de draagbare oplader kun je dus voorkomen dat je mobiele telefoon ineens uitvalt doordat de batterij leeg is.

Koelhanddoek
Als je op roadtrip gaat, ben je waarschijnlijk veel buiten. Of je nu te voet nieuwe steden bezoekt, paden in nationale parken verkent of avontuurlijke wandelingen maakt, je hebt hulp nodig om koel te blijven terwijl je onderweg actief bent. Deze chemicaliënvrije, niet-giftige koelhanddoeken kunnen afkoelen tot 20-30 graden onder de buitentemperatuur en kunnen 60 minuten verfrissend koud blijven. Het enige wat je hoeft te doen is het nat te maken, het om je nek te wikkelen en direct te genieten van de ijskoude opluchting. Als je op roadtrip door Limburg bent in de zomer, is het zeker fijn om gebruik te maken van zo’n koelhanddoek.

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed