Week van het Nederlandse Bier

Terug Google Maps

In heel Limburg worden tijdens de Week van het Nederlandse Bier tal van bieractiviteiten georganiseerd door horecagelegenheden en brouwerijen. Van 24 mei t/m 3 juni kan men o.a. in Sittard de veelzijdigheid van Nederlands bier ontdekken tijdens bierproeverijen en rondleidingen.

De Week van het Nederlandse Bier wordt op 24 mei traditiegetrouw geopend op het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag en afgesloten met de Nederlandse Brouwerijdagen van 1 t/m 3 juni. Ruim 100 brouwerijen door heel het land openen dan hun deuren voor publiek. Iedere organisatie kan aanhaken op de Week van het Nederlandse Bier door een biergerelateerde activiteit te organiseren.

Activiteiten in Limburg
In Limburg worden er diverse bieractiviteiten georganiseerd. Biersommelier André Köppen (Gulpener ambassadeur):“Wij doen mee aan de week van het Nederlandse Bier aangezien wij de Biercultuur een warm hart toedragen. Tevens brouwt Gulpener écht Nederlands bier met eigen grondstoffen. Als tegenhanger van de High Tea serveert het Gulpener BrouwLokaal tijdens de Week een High Beer. De biercultuur verandert van een gietcultuur naar een genietcultuur. Proef van onze Gulpener Speciaalbieren met bijpassende bier bite uit de regio en ons Gulpener bierbostelbrood. Daarnaast organiseert de brouwerij een rondleiding op zondag 3 juni.” Voor meer informatie of reserveren klik hier

Voor een overzicht van alle activiteiten en meer informatie over deelname: www.weekvanhetnederlandsebier.nl

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed