Wedstrijd ‘Ode aan het Landschap’

Google Maps
Share

Inmiddels is de wedstrijd ‘Ode aan het Landschap’ in volle gang en zijn er prachtige foto’s, schilderijen, gedichten en andere kunstuitingen binnen gekomen. Het is voor de (amateur)kunstenaar nog tot 1 juli mogelijk om een Ode te brengen aan één van de vele terreinen van Het Limburgs Landschap.

Deelname is natuurlijk mooi maar er zijn ook fraaie prijzen te winnen zoals een verblijf in één van onze vakantieverblijven, exclusieve excursies en workshops, mooie boeken en entreekaarten. Daarnaast worden de mooiste werken tentoongesteld of opgevoerd in Kasteeltuinen Arcen.

Natuur als inspiratiebron
Van prachtige geschilderde landschappen tot fraai geschoten foto’s: de terreinen van Het Limburgs Landschap worden graag als inspiratiebron gebruikt. Het Limburgs Landschap is voor haar 90-jarig jubileum dan ook op zoek naar foto’s, schilderijen en andere kunstuitingen die een ode brengen aan de mooiste natuur- en erfgoedlocaties. Aan alle mogelijke kunstuitingen kan worden gedacht zoals muziek, haakwerk, fotografie, schilderkunst, beeldhouwkunst en nog veel meer. Het Limburgs Landschap laat zich graag verrassen door de (amateur)kunstenaars.

Inzenden
Stuur uw tekst, foto of video van uw Ode naar ode@limburgs-landschap.nl onder vermelding van “Ode aan Het Limburgs Landschap”. Vermeld bij uw inzending het soort kunstwerk, gebruikte materialen, de formaten, uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en, indien dit niet blijkt uit uw Ode, het betreffende natuurterrein of monument van Het Limburgs Landschap. U kunt tot 1 juli uw werk toesturen. Daarna sluit de wedstrijd en worden de kunstwerken geselecteerd en de prijzen toegekend. Kijk voor meer informatie en de algemene voorwaarden op www.limburgs-landschap.nl/ode.

Afbeelding: Schilderij van het Geldernsch-Nierskanaal door Toos Verhaegh

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed