Wandelkaart ‘Schitterend Schinnen’

Google Maps
Share

FabritiushuisOp de overzichtelijke wandelkaart ‘Schitterend Schinnen’ vindt de wandelaar negen unieke routes met afstanden tussen de 5 en 16,6 km. Via de wandelkaart is al snel zichtbaar dat u kunt aansluiten op een Schitterende route waar u zich ook bevindt.

Routes met een thema
De negen wandelroutes op de wandelkaart Schitterend Schinnen hebben allen een eigen thema. Ontdek de bijzondere Sjweikerser Rèngelaot, een zure pruimensoort in Sweikhuizen, via de Rengeloateroute. Geniet van pittoreske dorpjes via de route van de kleine kernen, of van panoramische vergezichten via de Panoramaroute. Welke route u ook kiest, u ontdekt iedere keer wat nieuws. De kortste route heeft een lengte van 5 km, de langste route is 16,6 km. Wandelt u liever wat langer? Geen probleem, meerdere routes sluiten naadloos op elkaar aan waardoor u uw eigen route kunt samenstellen.

Wilt u onderweg even uitrusten en genieten van een drankje en/of hapje, dan bent u in Schitterend Schinnen eveneens op de juiste plek. Op de kaartzijde met de negen ingetekende wandelroutes vindt u twintig gezellige horecagelegenheden. Trek uw wandelschoenen aan en ontdek Schitterend Schinnen, vandaag nog!

GeleenbeekIconen in Schinnen
De gratis wandelkaart ‘Schitterend Schinnen’ bevat naast negen gedetailleerde wandelroutes een “storytelling plattegrond”. Op deze kaart wordt middels geïllustreerde icoontjes in één oogopslag verteld wat de gemeente Schinnen wandelaars te bieden heeft. In de gemeente Schinnen treft men alle ingrediënten voor een afwisselend dagje uit; natuur, cultuur, lekker eten, folklore en monumenten. De gemeente ligt centraal in de schitterende omgeving van het Geleenbeekdal, Stammenderbos en de Groenmetropool, telt meer dan 200 monumenten, kent een huiveringwekkend Bokkenrijdersgeschiedenis en befaamde Koninklijke culinaire tradities, zoals Alfa bier en Canisius stroop.

Gratis te verkrijgen
De gratis wandelkaart Schitterend Schinnen is verkrijgbaar bij alle vermelde bedrijven op de wandelkaart, gemeentehuis Schinnen en bij alle VVV Zuid-Limburg vestigingen. Bovendien kan de wandelkaart gratis worden gedownload via www.vvvzuidlimburg.nl, waar u eveneens een adressenoverzicht vindt van alle VVV vestigingen.

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed