Wandelen in het Leudal

Terug Google Maps

De komende week worden er twee wandelingen georganiseerd voor Bezoekerscentrum Leudal. Op dinsdag 21 november een stevige wandeling langs de beken in Leudal en op vrijdag 24 november een wat rustigere wandeling, waar genieten van de herfst in het Leudal centraal staat.

Drie-stromen wandeling
Bent u toe aan een stevige wandeling door het Leudal? Op dinsdag 21 november 2017 organiseert Bezoekerscentrum Leudal weer een doorstapwandeling van ca. 9-10 km. Het thema van de wandeling: de drie stromenwandeling. We wandelen langs de Haelense beek, de Zelster – en de Tungelroyse beek. Naast een flinke wandeling kunt u genieten van de meest idyllische plekjes langs de drie beken in het Leudal. We starten om 10:30 uur op het plein tegenover Cafe Lot, Kerkstraat 1, 6083 AD te Nunhem. De duur van de wandeling is ongeveer 2 tot 2½ uur, de kosten bedragen € 3,50 voor volwassenen en € 1,00 voor kinderen tot 12 jaar.

Themawandeling Herfstkleuren
De herfst is een seizoen van geuren en kleuren. In het bos schieten de paddenstoelen uit de grond, tussen de bomen hangt die heerlijke frisse herfstgeur. Wandel eens mee! Deze wandeling staat gepland voor vrijdag 24 november van 10:00 uur tot 12:00 uur. De startlocatie is bij Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, 6081 NP Haelen. De kosten bedragen € 3,50 voor volwassenen en € 1,00 voor kinderen tot 12 jaar.

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed