Wandel corona de wereld uit

Google Maps

Wandelen én helpen corona de wereld uit te krijgen? Dat kan via een actie van het Radboud Fonds: Wandel corona de wereld uit! Je zamelt al wandelend geld in en met de opbrengst kan het Radboudumc onderzoek doen naar het coronavirus.

Alle wandelevenementen zijn helaas de komende tijd afgelast, maar zelf wandelen kan gelukkig wel. Het Radboud Fonds, het goede doelenfonds van de Radboud Universiteit en het Radboudumc in Nijmegen, roept wandelaars op om de komende tijd te blijven wandelen; in je eigen omgeving en op gepaste afstand van anderen natuurlijk.

Onderzoek naar het virus
Jouw wandelkilometers kun je met de actie ‘Wandel corona de wereld uit’ gaan inzetten voor het Radboud Fonds. Dit fonds zamelt geld in voor onderzoek naar het coronavirus in het Radboudumc. Onderzoekers werken hier momenteel de klok rond om het coronavirus te begrijpen en zo betere bescherming en medicatie te ontwikkelen. Hopelijk is het hierdoor snel weer mogelijk om samen met andere wandelaars alle prachtige wandelevenementen te beleven.

Hoe doe je mee?
Maak een actie aan op www.wandelcoronadewerelduit.nl. Vraag vervolgens je familie, vrienden, buren en collega’s je te sponsoren. Met het geld dat jij bij elkaar wandelt, kan het Radboudumc vervolgens onderzoek doen naar het coronavirus. Als beloning en dank voor jouw wandelprestatie krijg je een T-shirt en een medaille.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed