Vroege vogels

Google Maps

Op zondag 28 april om 10.00 uur vindt er een excursie plaats in Nationaal Park De Maasduinen. De excursie start vanaf Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3E in Well. De excursie is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan stevig schoeisel. Aanmelden is niet nodig. Het meebrengen van een eigen verrekijker wordt aangeraden.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Om in Nationaal Park De Maasduinen optimaal te kunnen genieten van vogels, moet u vroeg uit de veren want vogels houden niet van uitslapen. Al vroeg in de ochtend brandt de strijd los om het mooiste lied. Door de grote variatie aan terreintypen kunnen we bij het Reindersmeer een grote diversiteit aan vogels ontmoeten. Welke dat allemaal gaan zijn, is iedere keer weer anders. Om vogels goed te kunnen spotten raden wij het aan een eigen verrekijker mee te brengen.

 Foto: Henk Heijligers

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Bezoekerscentrum De Maasduinen

Bosserheide 3e
Well

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed