Vollemaanwandeling bij De Pelen

Google Maps

Wandelen met vollemaan is bijzonder en ook een beetje spannend. Als de maan haar zilverwitte licht schijnt krijgen bomen een schaduw, water een speelse schittering en het landschap een magisch tintje. Donker is niet donker meer!

Maar wie niet bang is voor Dwaallichten, Witte Wieven of Dolende Ridders zal zeker genieten van de unieke sfeer van het Peellandschap badend in het zilverwitte licht. Bovendien loopt een Peelgids van Staatsbosbeheer mee. Hij zorgt voor een veilige route en zal je vertrouwd maken met de geluiden van de nacht. Na afloop een warm drankje in de Peelboerderij met het glazen dak.

De Vollemaanwandeling op maandag 21 januari start om 19.30 uur. Deelname kost € 8,50 voor volwassenen en € 6,- per kind, inclusief een warm drankje. Reserveren online via: www.staatsbosbeheer.nl/pelenvollemaan De route is 2,5 km lang, duurt 1,5 uur en de activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Zaklampen zijn overbodig.

Startpunt is het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Hier kun je gratis parkeren. Het Buitencentrum is geopend op dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: depelen@staatsbosbeheer.nl of neem contact op met het Buitencentrum via: 0495 – 641 497.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Buitencentrum de Pelen

Moostdijk 15
Ospel
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed