Vollemaanwandeling in Nationaal Park De Maasduinen

Google Maps

Maan - Fotograaf Peter ThönnissenOp vrijdag 22 maart start om 19.30 uur een spannende avondexcursie in het Nationaal Park De Maasduinen vanaf Activiteitencentrum De Zevenboom aan de Kapelstraat 71 te Afferden.

De excursie duurt ongeveer 2 uur en deelname is gratis. Zorg voor warme kleding en goed schoeisel. Aanmelden is verplicht via telefoonnummer 06-52343166.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, de gemeentes Bergen en Gennep, IVN Limburg, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

In de avonduren van vrijdag 22 maart kunnen belangstellenden met een gids het schemerbos betreden. Ruiken, voelen en genieten van de rust in het nachtelijke bos, wandelen over een donkere stille heide. Een natuurgids gaat met de wandelaars op zoek naar tekenen van leven in het nachtelijke Bergerbos. Voordat de wandeling start staat er een kop koffie of thee klaar om lekker op te warmen.

Foto: Peter Thönnissen

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Activiteitencentrum De Zevenboom

Kapelstraat 71
Afferden
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed