Valkenburg aan de Geul

Google Maps
Share

Valkenburg aan de Geul 3 - fotograaf Cor NiemantsverdrietValkenburg aan de Geul is een kleine gemeente met een grote charme. Bezoekers komen voor de mijnen en grotten met schilderingen uit de Romeinse tijd, en Kasteel Valkenburg vanwaar u een mooi uitzicht heeft over het geweldige landschap.

Hoogtepunten van Valkenburg
Er valt in en om Valkenburg veel te beleven. Kies uit twee pretparken (Familiepark Valkenier en Het Sprookjesbos), een kabel- en een rodelbaan, ondergrondse mergelgrotten en musea, de hoogstgelegen kasteelruïne van Nederland, spa en wellness faciliteiten, casino’s, fietstochten boven én onder de grond (in de mijnen), een druk uitgaansleven, kastelen, groene parken en wijdse natuurreservaten.

Bezoek Valkenburg
Zoals u kunt zien is Valkenburg aan de Geul een kleine gemeente met enorm veel attracties. Valkenburg is gemakkelijk te bereiken vanuit Maastricht, zowel met de auto en de trein als met de fiets. Als u met de trein komt, sta dan even stil bij het treinstation van Valkenburg, een van de oudste stations van Nederland.

Foto: © Cor Niemantsverdriet

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Valkenburg aan de Geul

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Valkenburg aan de Geul 50.862528, 5.830994 Meer info...
« 1 van 4 »

 

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed