Tweede workshopreeks Music & Business

Google Maps

Pop in Limburg maakt bekend dat zaterdag 28 april de tweede workshopreeks Music & Business van start gaat. De eerste sessie vindt van 13:30-17:00 uur plaats in de Muziekgieterij in Maastricht waar een panel van professionals uit de muziekindustrie ingaat op de vraag: hoe regel ik optredens? 

Music & Business werd vorig jaar gelanceerd met als beoogd doel om door middel van inhoudelijk en gratis toegankelijke workshops de talentontwikkeling en community building binnen het Limburgse popveld te bevorderen. De workshops bieden (aspirerende) muzikanten handvaten in hun streven naar een muzikale carrière door paneldiscussies en workshop te organiseren over onderwerpen als boekingen, management en social media.

Tijdens de eerste sessie, getiteld ‘Music & Business #1: Hoe regel ik optredens’, pakt een panel van professionals uit de muziekindustrie dit vraagstuk op waarbij deelnemers gericht advies krijgen en vragen kunnen stellen. Bas Barnasconi (frontman Bazzookas, mede-oprichter Pinguin Radio) is moderator van het panel dat bestaat uit Ingo Dassen (programmeur Muziekgieterij, gitarist Lesoir), Martijn Mannak (boeker Atlas Agency, docent Herman Brood Academie) en Xander van Dijk (oprichter en boeker Cloudhead, manager Anemone en The Afterveins).

De workshops worden tot en met november georganiseerd, steeds met een ander thema en op een andere locatie in Limburg. De workshops bieden de deelnemers daarmee de gelegenheid om hun netwerk uit te breiden en om kennis te maken en/of bij te kletsen met collega-muzikanten uit de popsector.

Geïnteresseerden voor de eerste workshop kunnen zich inschrijven via deze link.

De volgende workshops zijn:

  • Sessie #2: Online Identiteit op zondag 26 mei 2019, Jacobskapel (Venlo)
  • Sessie #3: Management op zondag 30 juni 2019, Poppodium Volt (Sittard)
  • Sessie #4: Identiteit op zondag 8 september 2019, Poppodium Nieuwe Nor (Heerlen)
  • Sessie #5: Beroemd worden in je niche op zondag 20 oktober 2019, Theater De Huiskamer (Weert)
  • Sessie #6: Meet your scene op zondag 24 november 2019, ECI Cultuurfabriek (Roermond)
Share
Meer informatie

Contactgegevens

Muziekgieterij


Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed