Tulip Inn MAA

Google Maps
Share

Tulip_InnTulip Inn Maastricht-Aachen Airport ligt bij het vliegveld van Maastricht (Aachen Airport), aan de snelweg E25/A2. Het hotel is goed te bereiken met eigen vervoer. Op 10 minuten rijden vindt u het centrum van Maastricht, een van de oudste en gezelligste steden van Nederland. Door de locatie is het hotel geschikt voor reizigers die gebruik willen maken van het vliegveld, maar ook voor gasten die een bezoek willen brengen aan de vele culturele bezienswaardigheden, de gezellige bars en restaurants die Maastricht te bieden heeft.

De hotelkamers bieden al het moderne comfort dat verwacht mag worden van een 3-sterren hotel. Zo zijn alle kamers voorzien van een badkamer met toilet en een douche of bad. Sommige kamers hebben airconditioning.

Voor zakelijke bijeenkomsten kunt u ook terecht in het hotel. Verschillende vergaderzalen staan u ter beschikking, waaronder een multifunctionele suite in ruimtevaartstijl, waar u een fascinerend uitzicht heeft over de landingsbanen van het vliegveld. Deze suite is geschikt voor vergaderingen en seminars, maar ook voor feestavonden.

Meer informatie en reserveren

Meer informatie

Contactgegevens

Tulip Inn Maastricht Aachen Airport

Vliegveldweg 86
6199 AD Beek


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed