Trio Harry Kanters met speciale gast Atilla Korb

Google Maps

Door zijn omvangrijke repertoire is Harry Kanters een populair pianist en een veel gevraagd gastsolist bij uiteenlopende bands. Ook is hij soms te horen op een van zijn koperblaasinstrumenten. Tevens is hij arrangeur,  o.a bij de vele CD opnamen in de afgelopen jaren.

Zijn specialisme omvat Ragtime, New Orleans, Stride, Swing en vroege Bebob. Ook organiseert Harry Kanters optredens met internationale gasten.

Deze keer vormt hij een quartet met Jos Machtel (NL) Hij behoort tot de meest succesvolle Nederlandse contrabassisten en is een uitstekend tubaspeler en trombonist.

Engelbert Wrobel (DE) kreeg al op jonge leeftijd klarinetles van o.a zijn vader. Toen hij 16 jaar was won hij een eerste prijs bij Jugend Jazzt. Inmiddels is hij ontwikkeld tot een geweldige speler met een uitstekende techniek op sax en klarinet.

Als speciale gast zal de Hongaarse Atilla Korb  deze band verrijken. Als 11-jarige, richtte hij zijn eerste jazzband op: The Little Jazz Band. Inmiddels is zijn specialiteit de trombone. Maar Korb zal ook verrassen als multi-instrumentalist. Hij heeft een geweldige naam opgebouwd als expert en arrangeur in alle traditionele jazz-stijlen.

Op zondag 26 april 2020 is er een mogelijkheid om van deze band te genieten in Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17 te Heerlen, verzorgd door Jazzclub Zuid-Limburg.

Meer informatie over deze band is te vinden op www.jazzclubzuidlimburg.nl

Aanvang: 14.00 uur
Entree:
regulier € 15.-
Vrienden € 10.-
KBO leden € 11.25

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Auberge de Rousch

Kloosterkensweg 17
Heerlen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed