Townhouse Designhotel Maastricht

Google Maps
Share

Townhouse Designhotel Maastricht is een trendy hotel waar u zich gelijk thuis zult voelen. Iedere gast is vrij en kan alles vragen en alles zelf pakken. Het hotel is comfortabel en modern ingericht en heeft een warme uitstraling. In de living kunt u heerlijk bijkomen van een actieve dag en ontspannen een boek lezen uit de bibliotheek. Ook is het mogelijk om een laptop te lenen. Uw auto parkeert u veilig in de afgesloten parkeergarage.

Bij een overnachting in het hotel waant u zich in uw eigen logeerkamer. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche of bad en een tweepersoonsbed. Op de medium kamer vindt u een Hästens tweepersoonsbed. Verder beschikken de kamers over een televisie, kluis en airconditioning.

Townhouse Designhotel Maastricht heeft het Gouden Green Key keurmerk behaald. Dit is het hoogst haalbare en dit betekent dat Townhouse zich extra inzet op het gebied van duurzaamheid. Green Key label staat garant voor de inzet van hotels die meer aan het milieu doen dan de wet- en regelgeving van hun verlangt.

Meer informatie en reserveren

[booking_pluginbox id=”15228″]

Meer informatie

Contactgegevens

Townhouse Designhotel Maastricht

Sint Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed