Toon Hermans Wandeling

Google Maps

thermansOp 22 april 2000 overleed één van Nederlands grootste cabaretiers op 83-jarige leeftijd. De stad van Toon kunt u ook ontdekken middels de vernieuwde Toon Hermans Wandelkaart van VVV Zuid-Limburg. De wandelkaart is bij alle VVV Limburg Winkels verkrijgbaar voor € 1,75 waarvan € 0,25 van de opbrengst wordt gedoneerd aan het Toon Hermans Huis Sittard.

Wandelen met Toon Hermans, kind van Sittard!
Met de Toon Hermans Wandeling wandelt u langs bijzondere plekken van Toon. Ontdek waar hij zijn eerste optreden gaf, het huis waarin hij is opgegroeid, zijn stamkroeg, de plek op de stadswal waar hij graag met zijn eerste liefde kwam, zijn laatste rustplaats en meer. De wandelkaart bestaat aan de ene zijde uit een plattegrond waarin alle ontdekplekken zijn ingetekend. De route van de wandeling bepaalt u hierdoor zelf. De andere zijde van de wandelkaart beschrijft de plekken die in de plattegrond worden benoemd. Heeft u onderweg trek gekregen, dan vindt u op de kaart meerdere horecagelegenheden voor een hapje en een drankje. Bij Bagels & Beans krijgt u op vertoon van de voucher in de wandelkaart 10% korting op de speciale, ambachtelijke ‘Leg neer die bal’, welke alleen verkrijgbaar is in Sittard. Tevens is de wandeling ook boekbaar met een gids, die u nog meer vertelt over de stad van Toon Hermans.

De wandelkaart is verkrijgbaar bij de VVV Limburg Winkels voor de prijs van € 1,75. Van iedere verkochte kaart zal € 0,25 worden gedoneerd aan het Toon Hermans Huis in Sittard, dat in 1998 door Toon geopend is. Het Toon Hermans Huis is een ontmoetingsplek voor iedereen die op welke wijze dan ook te maken krijgt met de ziekte kanker.

 

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed