Theatertour ‘Voor Iedereen’ van Tino Martin in M-theater

Google Maps

Tino Martin geeft dit najaar concerten in Nederland onder de titel Voor Iedereen. De zanger verzorgt een avondvullend programma in Utrecht, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Bosch. In alle steden worden de zalen coronaproof ingericht en wordt er een theatersetting met zitplaatsen gebouwd. Kaarten voor de shows gaan aanstaande donderdag 24 september om 10.00 uur in de verkoop.

Nieuwe tour Voor Iedereen
Tino Martin brengt vrijdag 25 september zijn nieuwe album Voor Iedereen uit. ‘Ik heb er heel veel zin in om weer met mijn band op pad te gaan door Nederland. We hebben mooie locaties gevonden waar we iedereen een veilige en gezellige avond uit kunnen bezorgen. Naast liedjes van mijn nieuwe album Voor Iedereen komen natuurlijk ook de grote hits voorbij. Ik kan niet wachten!’, aldus Tino Martin.

In Nederland brak Tino Martin door met hits als Zij Weet Het, Jij Liet Me Vallen, Later Als Ik Groter Ben en Laat Me Leven. Tino Martin ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en de Sena Performers Award. Hij gaf eerder twee concerten in de Ziggo Dome en een uitverkocht concert voor 25.000 fans in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vrijdag 25 september komt zijn nieuwe album ‘Voor Iedereen’ uit.

Zondag 25 oktober – M-Theater, MECC Maastricht

Start kaartverkoop M-theater
Donderdag 24 september 2020 – 10.00 uur via www.theateraanhetvrijthof.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

M-theater / MECC

Forum 100
Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed