Terrasje pakken in Nationaal Park De Maasduinen

Terug Google Maps

Jachthut Hamer5Op zondag 19 november om 10.00 uur vindt er in Nationaal Park De Maasduinen een wandeling plaats. De excursie start vanaf Ontvangstlocatie Jachthut Op den Hamer, Twistedenerweg 2 in Wellerlooi. De excursie is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan stevig schoeisel.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Heerlijk een middag doorbrengen op verschillende terrasjes. Wie heeft daar nu niet zin in? In Nationaal Park De Maasduinen hebben we verschillende terrassen liggen. Deze zijn gevormd door het water van zowel de Maas en de Rijn die vroeger door dit gebied hebben gestroomd. Hoewel het weer niet meer zo zonnig en warm is als van de zomer, kan er dus altijd een terrasje gepakt worden. Trek de schoenen stevig vast want deze terrassen laten wandelaars flink doorlopen. Onderweg van terras naar terras zullen de Maasduinengidsen meer vertellen over het bijzondere terrassenlandschap.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Ontvangstlocatie Jachthut Op den Hamer

Twistedenerweg 2
Wellerlooi
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed