Sterrenkijkdagen 2020

Google Maps

Op vrijdag 28 februari en zaterdag 29 februari a.s. doet sterrenwacht Limburg mee met de landelijke sterrenkijkdagen. De Sterrenkijkdagen staan in het teken van zelf sterrenkijken en het ontdekken van het universum. 

Sterrenwacht Limburg is tijdens dit landelijk evenement op beide avonden geopend om het publiek op een leuke en boeiende manier kennis te laten maken met de wondere wereld van het heelal en sterrenkijken als hobby. De sterrenwacht organiseert een boeiend en laagdrempelig binnenprogramma waarbij het publiek op een interactieve ruimtereis waarbij ze van alles leren over planeten, sterren en sterrenstelsels. Daarnaast is er een expositie over ons zonnestelsel en over sterrenkunde als hobby. Bij helder weer wordt er met sterrenkijkers naar de echte sterrenhemel gekeken.

Het programma is geschikt voor alle leeftijden; De sterrenwacht opent op beide dagen haar deuren van 19:00u tot 23:00u; Laatste rondleiding start om 22:30u; Voor deelname vragen wij een bijdrage van € 4,00 per persoon ter ondersteuning van het evenement; Kinderen jonger dan 6: gratis. Meer informatie over onze sterrenwacht staat op onze website: www.sterrenwacht.nl.

Datum: 28 en 29 februari a.s. Op beide dagen van 19.00u tot 23.00u.
Bezoekadres: Schaapskooiweg 95, 6414 EL Heerlen

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Sterrenwacht Limburg

Schaapskooiweg 95
6414 EL Heerlen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed