Starlink: Battle for Atlas Game Event!

Google Maps

Kom zaterdag 22 december tussen 13.00 en 16.00 uur gamen in ‘LOON in Heerlen!

400 lichtjaren van de aarde, in het Atlas-sterrenstelsel, woedt een strijd om de planeten in het stelsel te redden. Het Vergeten Legioen vormt een steeds grotere dreiging, vanaf planeet Aarde komt sterrenschip Equinox om het op te nemen tegen de leider van het Vergeten Legioen, Grax.

Met hulp van andere buitenaardse rassen in Atlas moet het Vergeten Legioen hoe dan ook worden gestopt!

Met dit nieuwe game event help je zelf mee om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief modulair speelgoed bouw je unieke ruimteschepen die tijdens het gamen aangepast kunnen worden voor een nieuwe manier van spelen. Hierdoor kun je makkelijk inspelen op elke uitdaging die je tegenkomt in dit epische open wereldavontuur.

Voor papa’s en mama’s die vroeger bekend waren met de klassieke Nintendo Game Star Fox hebben we een speciale verrassing. Het is namelijk mogelijk om met de Nintendo Switch als de avontuurlijke Fox McCloud te spelen! Bestuur de iconische Arwing uitgerust met hyperlaserkanonnen en voltooi exclusieve, nieuwe missies met een aantal bekende Star Fox-gezichten.

Met deze game kun je met 2 personen tegen elkaar spelen op 1 beeldscherm dat in tweeën wordt gesplitst. Hierdoor kun je samen met je dochter of zoon de strijd aan gaan met het Vergeten Legioen.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Shoppingcenter 'LOON

Homerusplein 1
6411 AW Heerlen

E-mail.: info@shoppingcenterhetloon.nl

www.shoppingcenterhetloon.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed