Stap in de voetsporen van Tom Dumoulin tijdens de Rabobank Kids Ride

Terug Google Maps

Op zaterdag 26 mei as. vindt tijdens Hago Limburgs Mooiste voor de eerste keer de Rabobank Kids Ride plaats voor basisschoolgaande jeugd in de leeftijd van 4 -12 jaar.

Heerlen staat in het weekend van 25 t/m 27 mei, met de 27e editie van Hago Limburgs Mooiste, helemaal in het teken van het fietsen. Naast de sportieve toertochten en de familietocht waaraan 15.000 deelnemers deelnemen, wordt op zaterdag ook voor de jeugd iets gaafs op twee wielen georganiseerd, de Rabobank Kids Ride.

De eerste editie van de Rabobank Kids Ride start op zaterdagmorgen 26 mei om 11.00u op de promenade nabij het Theater.

Deelname
De deelname aan de Rabobank Kids Ride is GRATIS.
Kinderen dienen zich vooraf in te schrijven via de website van Hago Limburgs Mooiste.

Het is de bedoeling dat de kinderen op hun eigen fiets deelnemen. Alle type fietsen zijn welkom. Mocht uw zoon/ dochter nu geen fiets hebben, dan bestaat de mogelijkheid een fiets te lenen. Let op de voorraad is beperkt. Op basis van binnenkomst van de aanmelding worden de fietsen gereserveerd. Elke deelnemer aan de Rabobank Kids Ride dient een helm te dragen. Mocht je geen eigen helm hebben dan stelt de organisatie deze ter beschikking.

Parcours
In het centrum van Heerlen is een uitdagend parcours uitgestippeld voor de basisschoolgaande jeugd (4-12 jaar). De kinderen rijden in leeftijdscategorieën enkele ronden (aantal is afhankelijk van de leeftijd) over het parcours. Onderweg wachten verrassende hindernissen op de ‘renners’. Degene die als eerste over de finish komt, wint de Rabobank Kids Ride. Voor de nummers 1-3 in elke categorie staan bekers klaar. Alle deelnemers krijgen rugnummers, een medaille en een gezond drankje na afloop.

Aanmelden Kids Ride
Aanmelden kan via de website: https://www.limburgsmooiste.nl/programma/kids-ride/
Bij vragen over de Rabobank Kids Ride stuur een mail naar info@limburgsmooiste.nl

Mede mogelijk gemaakt door
De Rabobank Kids Ride is mede mogelijk gemaakt door:
Rabobank Parkstad, Limburg Cycling, Heerlen Mijn Stad, Gemeente Heerlen, Toma Cycles Kerkrade, Heerlen Fietst, Stichting Crossborder Cycling Limburg, Hago Limburgs Mooiste

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed