Sprookjesdag in 1001-nachtthema in Kasteelpark Born

Google Maps

Arabische sferen tussen de dieren

Op zondag 28 juli 2019 krijgt het Kasteelpark de sfeer van 1001-nacht. Waan je in het sprookje van Aladdin en vlieg mee op het vliegend tapijt, doe een wens bij de geest of gooi je heupen los bij de buikdanseres. Kom en kijk je ogen uit. Om jezelf extra feestelijk te maken kun je je laten schminken. De activiteiten beginnen rond 13.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. Kom je ook verkleed?

Koninklijke dieren
Niet alleen de mensen zullen deze dag hun beste beentje voor zetten, ook de dieren lopen parmantig rond. Loop eens langs de grachten of je jonge (lelijke) eendjes kunt vinden of misschien wel kikkerprinsen ontmoet. Bezoek de kinderboerderij voor de jonge, statige Nubische geitjes of hup eens naar de wei om de wallaby’s te bekijken. De lynxen liggen er ook koninklijk bij.

Openingstijden
Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. De entree bedraagt € 6,00 voor kinderen en € 8,50 voor volwassenen. Gehandicapten en 65+ betalen € 6,00. Aan de kassa zijn voerzakjes en speurtochten te koop.

Jaarkaart
Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud. Met een jaarkaart kunt u regelmatig ons mooie park bezoeken. Jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen betalen € 18,00 en volwassenen € 25,00.

Voor extra activiteiten in ons park hoef je niet te betalen, deze zijn inclusief de entreeprijs. Meer informatie over Kasteelpark Born vindt u op onze website www.kasteelparkborn.nl.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed