Someone Told Me

Google Maps

De grootste artiesten uit de urban scene strijken op 25 mei 2019 neer op het Douvenrader Park in Heerlen. Essential (bekend van Essential Festival; dat voorheen plaatsvond op een steenworp afstand van deze locatie) realiseert daarmee de éérste outdoor editie van het, reeds in Music Dome en Time Out Uitgaanscentrum succesvolle eclectische urban concept “Someone Told Me.”

Voorheen mocht het evenement reeds artiesten als Lil’ Kleine, Broederliefde en Ronnie Flex op de affiche plaatsen. Het evenement is toegankelijk vanaf 16 jaar.

Uniek concept
Het concept verbindt haar bezoekers door de unieke component van zogenaamde “relatie-status” bandjes. Bij de ingang kunnen bezoekers kiezen tussen drie soorten bandjes welke elk op hun beurt de relatiestatus van een bezoeker weergeven: groen = single, blauw = hard to get en rood = bezet. Op deze manier ontstaat er een dag van interactie tussen de bezoekers en komen zelfs nieuwe relaties tot stand.

Line-up
De line-up is inmiddels bekend gemaakt met artiesten Boef, Josylvio, Jonna Fraser, Young Ellens en The Blockparty.

Locatie
De nieuwe locatie “Douvenrader Park” is gelegen achter Douvenrader Allee tussen de voetbalvelden van Weltania. Er zijn al meer dan 1.500 kaarten verkocht en er worden zo’n 3.000 bezoekers verwacht bij deze eerste editie in Heerlen.

“Door de hoge bomen, groenrijke en intieme setting heb je het gevoel dat je op een mini-vakantie bent: precies naar dat gevoel zijn we opzoek bij onze nieuwe events. We merken dat onze bezoeker steeds meer waarde hecht aan een unieke setting.” zegt Kenny Mordang (mede-eigenaar, Essential B.V.).

Foto: Maurice Vinken

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Douvenrader Park


Heerlen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed