SnowWorld Landgraaf

Google Maps

SnowWorld (300)365 dagen per jaar wintersport in Nederland!

Geniet van een complete wintersportervaring in ‘s werelds grootste indoor wintersportresort. Hier kunt u 365 dagen per jaar genieten van dagelijks verse sneeuw, winterse specialiteiten en de beste après-ski. Vijf pistes (met een lengte tot 520 meter), acht liften (waaronder een zespersoons stoeltjeslift), een origineel Oostenrijkse Almhut op de piste en diverse sfeervolle restaurants en bars maken uw wintersportervaring compleet. SnowWorld beschikt over een officiële FIS-Rennstrecke waar jaarlijks World Cup en Europa Cup wedstrijden georganiseerd worden. SnowWorld Landgraaf beschikt daarnaast over een eigen fitness- en wellnesscentrum en een gloednieuw viersterren Sporthotel. In oktober 2008 werd SnowWorld Landgraaf door de Volkskrant uitgeroepen tot beste indoor skipiste.

Horeca
SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer hebben diverse sfeervolle bars, restaurants en een modern zalencentrum. De restaurants en bars hebben alle zicht op het pistelandschap.

Voor zakelijke besprekingen, een snelle hap of een diner met vrienden kunt u terecht in het zelfbedieningsrestaurant, à la carte restaurant of fonduerestaurant. Daarnaast zijn er voor groepen diverse buffetmogelijkheden. Onze reserveringsafdeling helpt u graag bij het vinden van een passende oplossing. De après-ski mag natuurlijk niet ontbreken bij een wintersportervaring. Grandcafé SnowFriends, de sfeervolle Bierstube of de Almhut op de piste maken het mogelijk om uw dag feestend af te sluiten in een gezellige omgeving.

Viersterren Sporthotel
Naast al het sneeuwplezier beschikt SnowWorld Landgraaf nu ook over een luxe viersterren Sporthotel, met 100 kamers en meer dan 400 bedden.
Het hotel is direct aan de pistes gelegen en onderdeel van ‘s werelds grootste indoor wintersportresort.
Na een lange dag vol wintersportplezier kunt u vanuit de après-skibar direct naar uw kamer lopen. Uw wintersportvakantie was nog nooit zo comfortabel en gemakkelijk.

Fitness- en wellnesscentrum
Naast het sneeuwplezier en het hotel beschikt SnowWorld ook over een luxe en modern fitness- en wellnesscentrum. Het modernste sportcentrum van de regio ligt in ‘s werelds grootste indoor wintersportresort. Het fitnesscentrum heeft het grootste lesaanbod van de regio en luxe en moderne fitnessapparatuur. Naast alle inspanning is er ook voldoende ontspanning. SnowWorld Fitness beschikt over een mooie sauna, solarium en relaxruimte waar u heerlijk kunt ontspannen.

Klik HIER voor tickets.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed