Sittarday Night Fever

Google Maps

Op 23 maart 2019 is het weer zover!! Kiwanis Club Sittard organiseert dan voor de 4e keer een spetterend benefiet dansfeest voor We4Kids in te Sittard. Sittarday Night Fever is een meer dan fantastische danservaring. Een overweldigende band neemt u mee in 40 jaar muziekgeschiedenis! Onze DJ vermaakt u rondom de optredens met heerlijke muziek.

Op dit moment zijn er al 80 tickets verkocht! De kaartverkoop is dus in volle gang en wij hopen dit jaar zeker 250 mensen te mogen verwelkomen op de 4e editie van dit spetterende dansfestijn! Heeft u nog geen kaartje bemachtigd? Bestel dan snel hieronder!

Zo’n 1.500 kinderen in Sittard-Geleen leven onder de armoedegrens. Er is voor hen minder dan 5 euro per dag te besteden. Daarvan moet alles worden betaald: eten, drinken, kleding, schoolspullen, speelgoed, verjaardagscadeautje, sportvereniging, Sinterklaas, Kerst etc. Gezinnen onder de armoedegrens krijgen doorgaans ondersteuning van de Voedselbank. De Stichting We4Kids hanteert dezelfde criteria voor haar ondersteuning. Hulp van We4Kids is altijd direct bestemd voor de kinderen of de organisaties die het welzijn van de kinderen bevorderen. Ook dit jaar zijn er weer een aantal mooie goede doelen gekoppeld aan ons benefietfeest waar We4Kids aandacht aan gaat besteden!

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Stadsschouwburg


Sittard

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed