Seizoensopening kunsthuis De Bakkerij

Google Maps

Kunsthuis De Bakkerij uit het Limburgse Bergen gaat weer open. Het zeventiende seizoen met hedendaagse kunst in De Bakkerij gaat beginnen. Van 18 mei t/m 23 juni exposeert Leonie Tielen uit Grubbenvorst met haar expressionistische schilderijen, monoprints en stenen sculpturen.

Op zondag 19 mei om 14:30 uur is de seizoensopening en tevens opening van deze expositie. Inmiddels is ook het vijftiende seizoen voor culinair Happen en Trappen in de Maasheggen en Maasduinen begonnen. Dat is kunst bekijken, het rivierenlandschap verkennen en dineren op verschillende locaties.

Leonie Tielen
De inspiratiebronnen van Leonie Tielen zijn onder andere de cursus in wonderen en menselijke relaties. Filosofische vraagstukken over relaties tussen mensen en de wereld. Middels verf en steen toont zij zich aan haarzelf. Het onderwerp blijft altijd een verrassing. Datgene wat op dat moment speelt komt op papier/doek of steen in tekening naar buiten. Verstandelijk bevat zij soms zelf niet wat ze tekent en bij beschouwing geeft het vaak inzicht wat daadwerkelijk op dat moment actueel is. Als het ware spreekt haar onderbewustzijn en dat wordt naar de oppervlakte gebracht. Leonie laat haar diepste ziel zien zonder opsmuk en zonder maskers. Een expressionist pur sang. Leonie Tielen is lid van het IFMA kunstcollectief.

Kunsthuis De Bakkerij is in het weekend geopend tussen 10 en 18 uur en op afspraak. Meer informatie op de website www.bakkerijbergen.nl.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Kunsthuis De Bakkerij

Kerkstraat 1a
5854 AJ Bergen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed