Scooterverhuur Limburg

Google Maps
Share

scooterverhuurlimburgAl vanaf € 25,- kunt u een prachtige scootertocht maken. Maak een onvergetelijke rit samen met uw partner, vrienden of familie door het mooie heuvelland. Wij hebben diverse scooterroutes voor u samengesteld, o.a  langs Valkenburg, Maastricht, Gulpen, Vaals en Parkstad.

Het gebruik van de scooter is erg eenvoudig en u hoeft geen helm te dragen. Voor vertrek krijgt u een uitgebreide instructie over het gebruik van de scooter.  De scooters zijn voorzien van een bagagerek voor bijvoorbeeld een rugzak of picknickmand.

Kinderen kunnen veilig plaatsnemen achterop, de scooters zijn voorzien van voetsteunen en een rugsteuntje. Daarnaast verhuren wij een kinderkar die achter de scooter bevestigd kan worden en waar twee kinderen kunnen plaatsnemen.

Een leuke kadotip is onze waardebon scootertocht. Daarnaast verkopen wij in onze winkel leuke verjaardagcadeaus en relatiegeschenken van o.a. Vespa, Fosti en Ebretti.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuur van scooters aan grote groepen zoals bedrijven, vereniging(en), bedrijfsuitje(s), familiefeest(en) en vrijgezellenfeest(en).

Scooterverhuurlimburg is het hele jaar open, 365 dagen per jaar!  Bezorgen van scooters is uiteraard ook mogelijk!

Meer informatie

Contactgegevens

Scooterverhuur Limburg

Nieuweweg 18
6301 ET Valkenburg aan de Geul

www.scooterverhuurlimburg.nl


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed