Schemermarkt

Google Maps

schemermarktSchemermarkt in de Brandweerkantine te Maastricht.

Deze wekelijkse avondmarkt is een gezamenlijk initiatief van Willem Hermans, uitbater Café Zondag en B*Kantine, en Robert de Koning, eigenaar van Ruyters & de Koning Wijninkoop.

Op Schemermarkt staan aanbieders van ambachtelijke, regionale- en streekgebonden producten. Voor mensen die geen zin hebben om te koken, zijn er ook enkele traiteurs, waar kant en klaar maaltijden kunnen worden afgehaald.

Schemermarkt is een gezellige, intieme markt waar wekelijks op donderdag tussen 17:00 uur en 21:00 uur zo’n 20 deelnemers hun producten kunnen presenteren. Het idee voor Schemermarkt is ontstaan uit het feit dat mensen, zowel werkend als studerend, vaak niet naar de reguliere woensdag- en vrijdagmarkt kunnen. Daarnaast is er steeds meer vraag naar een meer onderscheidend aanbod van producten.

Willem Hermans zegt hierover: ‘Met Schemermarkt spelen wij in op de groeiende behoefte aan een kleinschalige markt, waar men buiten werktijd kwalitatieve én lekkere producten kan kopen. Bovendien kunnen mensen, jong en oud, hier niet alleen hun inkopen doen, maar elkaar ook ontmoeten, een wijntje drinken samen en gewoon lekker proeven van al die heerlijke streekproducten.’

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Brandweerkantine


Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed