Rood Groen’s ‘Kantine Kienen’

Google Maps

Spanning en sensatie bij Rood Groen LVC’01. Na het grote succes van de eerste edities van het Kantine Kienen mag dit waanzinnige evenement natuurlijk niet ontbreken in de agenda van 2019. En wel op vrijdag 25 oktober wordt deze unieke activiteit wederom in de kantine van Rood Groen LVC’01 georganiseerd!

Bingokaarten, twee echte showmasters, een geflipte DJ, diverse leuke prijzen, een spetterende hoofdprijs en je hebt alle ingrediënten die je nodig hebt voor een gezellige en ludieke avond! Het Kantine Kienen bestaat dit jaar alweer 7 jaar en elk jaar is het een groot succes. Dit jaar betreft het een speciale editie, want Kantine Kienen 2019 geht nach der Ballermann!

Vrijdag 25 oktober gaat het dus weer gebeuren voor de leden, supporters, Janou, vrienden en sponsoren van Rood Groen LVC’01. Iedereen is dus van harte welkom! Het wordt een gezellig avond voor iedereen, waarbij gespeeld gaat worden om mooie prijzen. En de hoofdprijs zal ook dit jaar een LED TV worden die mede mogelijk gemaakt wordt door RTV Geelen! Dit alles zal in juiste banen geleid worden door niemand minder dan de alom bekende Crazy Krisje, Robin Wolf en Bora Bingo Balls..!! Een knotsgekke avond dus, die je niet mag missen!

Prijzzen mensen!
Alle prijzen zijn geheel gratis door sponsoren beschikbaar gesteld en het resultaat daarvan mag er zijn. Dinerbonnen, attractietickets, waardebonnen en dus de heel bijzondere hoofdprijs zijn slechts een kleine greep uit de grote prijzenpot die door de middenstand van Vaals en omgeving ter beschikking is gesteld!

Waar dan?
De kantine van het Sportcomplex Molenveld is het strijdtoneel voor deze activiteit van Rood Groen LVC’01. Inschrijven kan ter plekke. De bingokaarten kosten € 5,- per stuk, waarmee je vier ronden kunt deelnemen en kans maakt op (minimaal) 12 prijzen. De avond start om 19.30 uur. Mis hem niet!

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Sportcomplex Molenveld


Vaals

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed