Romantische kerstsfeer op kasteel Merode

Google Maps

De kerstmarkt vindt in 2019 plaats van woensdag 27 november tot en met zondag 22 december.

Nieuw: voor de eerste keer is de markt tijdens de 4e week van de Advent de hele week geopend: van maandag tot en met zondag.

Het kasteel en het park zullen opnieuw bezoekers van heinde en verre aantrekken met hun prachtige verlichting en kerstgeuren, traditionele ambachtslieden en een geselecteerd ondersteunend programma.

De originaliteit van onze romantische kerstmarkt is gelegen in de terugkeer naar de oorspronkelijke advents- en kerstperiode met zijn magische, authentieke en vrolijke sfeer en het heeft internationale faam verworven.

Elke week wordt een speciale gebeurtenis gevierd, zoals het feest van Sinterklaas, de lichtprocessie van Saint Lucia of de ontvangst en verspreiding door scouts van het Vredesvlam van Bethlehem. Elke dag verschijnt er volgens de Beierse traditie een engel in het hoogste raam van de binnenplaats van het kasteel om het goede nieuws van Kerstmis aan te kondigen en leidt het bezoekers in het samen zingen van kerstliederen.

De markt wacht op u met een dagelijks wisselend programma met zangers en muzikanten, live bands en koren, geselecteerde gastronomische hoogstandjes en een verscheidenheid aan exposanten; houtvuren en schuilplaatsen nodigen u uit om overal te vertoeven.

Speciaal voor reisgezelschappen, clubs en bedrijven is er een unieke kans om in de juiste stemming te komen voor Kerstmis:
door een exclusieve reservering in het kasteelcafé of in een van de blokhutten in het Almdorf! Daar kunt u uw individuele kerstfeest organiseren met koffie en gebak of verschillende hartige specialiteiten.

Voor verdere informatie kunt u ook onze websites aanzien: www.weihnachtsmarkt-merode.de (Duits en Engels)  en  www.schlossmerode.de (Duits, Engels, Frans en Nederlands)

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Kasteel Merode

Kreuzherrenstrasse 1
Langerwehe-Merode

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed