ROCCA

Google Maps

Rocca klimmenEen (avontuurlijk) uitstapje voor iedereen! Op zoek naar een actief dagje of weekend uit in Zuid Limburg of de Belgische Voerstreek? Dan bent u bij ROCCA aan het goede adres. Want ROCCA biedt zowel sportief-avontuurlijke programma’s als (re)creatieve arrangementen. Zo kunt u wandklimmen en abseilen, een adventure parcours volgen, teamgames uitvoeren, een oriëntatietocht of een mountainbiketoer maken. Misschien kiest u juist voor een (ont)spannende sessie handboogschieten, een cursus Jeu de boules of een mooie fietstocht met opdrachten door het heuvelland.

Liever rustig aan? Dan wellicht een creatieve workshop onder leiding van een professional of een interessante excursie naar een ambachtelijke brouwerij of bezienswaardigheid. U ziet, er zijn mogelijkheden voor iedereen. Groepen kunnen al vanaf 4 personen bij ROCCA terecht. Voor grotere gezelschappen organiseren wij compleet verzorgde sportieve evenementen.  De activiteiten van ROCCA vinden plaats in, om of vanuit ons eigen centrum midden in het heuvelland. Verder maken wij gebruik van externe locaties zoals typisch Limburgse boerderijen, statige kastelen en pittoresk gelegen ateliers.

Alle programma’s worden begeleid door eigen instructeurs en gidsen. Daarbij werken wij volgens landelijke erkende veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften. ROCCA is aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemers) en voert het keurmerk “Groen & Veilig”: uw garantie voor een perfect uitstapje of evenement!

ROCCA staat al enige tijd bekend als een belangrijke speler op de Zuid-Limburgse markt voor actieve daguitstapjes. Naast programma’s in het eigen activiteitencentrum in Gulpen is er ook een ruime keus uit verschillende programma’s op locatie, variërend van fietsarrangementen, creatieve programma’s, sportieve evenementen, GPS-tochten en teambuildingstrainingen.

Met het programma “Spiritueel genieten ” wordt door ROCCA ingespeeld op een nieuwe trend op het gebied van toerisme en recreatie. Het concept is laagdrempelig, waardoor de deelnemer in een ontspannen sfeer kennis kan maken met verschillende en bijzondere vormen van zintuiglijke waarneming. Het arrangement is uitermate geschikt voor iedereen die eens vrijblijvend aan spirituele geneugtes wil snuffelen.

Het feitelijke programma start met een korte natuurwandeling, die vervolgens naar de ingang van een grot leidt. Hier wordt afgedaald naar “ondergronds Limburg” en krijgen de deelnemers gelegenheid om in alle rust en ruimte verschillende opdrachten uit te voeren. Het programma staat onder leiding van een professioneel spiritueel begeleider.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

ROCCA

Landsraderweg 13
6271 NT Gulpen

Tel.: +31 (0)43 - 450 47 47
E-mail.: info@rocca.nl

www.rocca.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed