Restaurant Gerardushoeve

Google Maps

restaurant-gerardushoeveOp het hoog(s)te puntje van de Mergelland-route vindt u Panorama Restaurant Gerardushoeve. De ligging met het weids panoramisch uitzicht over de uitlopers van de Belgische Ardennen en de Duitse  Eifel maken ons restaurant en terras zo bijzonder. In ieder jaargetij en op elk tijdstip geniet u van een ander decor.

Op vier autominuten afstand van Hotel Gerardushoeve kunt u genieten van één van de mooiste panorama’s van Zuid Limburg. Samen met een hapje en drankje, een 3-gangen diner of een overheerlijke pannenkoek is het in ons restaurant, of op het terras zeer zeker goed toeven. Onthaasten kunt u op één van Nederlands mooiste plekjes, want bij ons herenigen zich inderdaad rust en ontspanning.

Het Heuvelland, waarin ons restaurant centraal gelegen is, is een wandelgebied bij uitstek. Onze gedetailleerde wandelroutes leiden u langs zwart-witte vakwerkhuizen, indrukwekkende panorama’s, mergelwanden en hellingbossen. Ons restaurant heeft dan ook voor ieder seizoen een passend wandelarrangement.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Panorama Restaurant Gerardushoeve

Julianastraat 23
6285 AH Epen

Tel.: 043-4551793
E-mail.: info@gerardushoeve.nl

www.gerardushoeve.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed