Reflexion – licht en geluid en totaal-producties

Google Maps

Reflexion is gespecialiseerd in het leveren van licht- en geluidsapparatuur en totaal-producties op evenementen en festivals.

Neem een willekeurig woord. Lees het slordig gekrabbeld op een blocnote. Erváár het vervolgens levensgroot geprojecteerd op een megascherm terwijl je wordt doordrongen van media als licht, geluid, en zelfs geur. De betekenis van het woord is misschien hetzelfde, maar in de manier waarop u het beleeft zit meer dan een wereld van verschil.

Hoe je iets ervaart is dus afhankelijk van de presentatie. Hoe meer zintuigen je gebruikt, des te dieper de indruk en hoe sterker de overtuigingskracht. In belevingscommunicatie zit dé kracht van Reflexion Evenemententechniek: het reflecteren van uw idee tot een boodschap die een blijvende indruk maakt op de ontvanger.

Het creëren van een dergelijke beleving kan alleen als je precies weet waar je mee bezig bent. Als je weet hoe je de media-elementen kunt beheersen vanuit jarenlange ervaring.

En als gelijktijdig de nieuwste ontwikkelingen en trends op de voet volgt en toepast als trendsetter in de markt. Dán pas geef je sprekers meer zeggingskracht, krijgen productpresentaties meer inhoud, theaterproducties meer impact en orkesten meer klank.

Enerzijds verhuurt en verkoopt Reflexion Evenemententechniek ‘State of the Art’ licht- en geluidsinstallaties en presentatiemiddelen, maar bovenal leveren wij een op maat gemaakt belevingsproduct.

Deze komt tot stand via een voorgesprek waarbij we samen met u uw wensen doornemen: welke media, opstelling, hoeveelheid en soort apparatuur? En daarbij zijn nauwelijks beperkingen; niet in grootte, nog in stijl.

We worden graag uitgedaagd om onze grenzen nóg verder te verleggen. Met andere woorden, wij als Reflexion Evenementen-techniek vormen de extensie van uw wensen en creëren de ambiance voor succes: uw succes!

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 09.00-18.00 uur

Adres:
Windraak 36
6153 AC Sittard

Meer info…

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Reflexion

Windraak 36
6153 AC Sittard

Tel.: +31 (0) 46 451 1509
E-mail.: info@reflexion.eu

www.reflexion.eu

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed