Programma Poppodium Grenswerk

Google Maps
Share

Op vrijdag 11 juni geeft Lavinia Meijer een seated concert in Grenswerk. Waar ze de afgelopen jaren speelde in steden als New York en Berlijn doet de in Zuid-Korea geboren harpiste tijdens deze DETOUR tour nu weer het land aan waar ze opgroeide. 

Lavinia Meijer is zeer veelzijdig en speelt niet alleen maar klassiek repertoire. Samen met onder andere Òlafur Arnalds speelde ze eerder ook al hedendaagse muziek. Zo voerde ze stukken van Radiohead uit op klassieke podia die werden beoordeeld met lovende kritieken. Daarnaast deelde ze ook al het podium met onder andere Iggy Pop, Patti Smith en Sufjan Stevens.

Op zaterdag 13 november speelt de pop & soul zangeres Glennis Grace in Venlo. De afgelopen jaren bereikte Grace de finale van America’s Got Talent en verkocht AFAS Live en Ahoy uit met haar eerbetoon aan Whitney Houston. Dit najaar tourt ze door Nederland en op zaterdag 13 november speelt ze in Grenswerk.

Zuco 103 (zangeres Lilian Vieira, toetsenist Stefan Schmid en drummer Stefan Kruger) geven op vrijdag 10 december een concert in Grenswerk. Zuco 103 werd in 1999 opgericht en kwam voort uit de levendige muzikantenwereld rondom de acid jazz van groepen zoals SFeQ en New Cool Collective. Later dit jaar komt Zuco 103 met een nieuw album en tourt daarmee door Nederland.

Meer informatie

Contactgegevens

Poppodium Venlo

Peperstraat 10
5911 HA Venlo

www.grenswerk.nl


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed