Programma Poppodium Grenswerk

Google Maps
Share

Drum&Beeker presenteert zaterdag 17 juli hun vinylplaat GRMBL. in Grenswerk in Venlo. De EP is eind vorig jaar opgenomen in Utrecht door Pablo van de Poel (DeWolff). Powerduo Drum&Beeker maakt vuige dialectblues met gitaar en drums.

Poppodium Grenswerk & Calico Jack organiseren samen een show van de hiphop act Arrested Development (USA) op zaterdag 18 september in Grenswerk. Arrested Development scoorde in de jaren negentig grote hits met tracks als ‘Tennessee’ en ‘People Everyday’. Nu gaan ze op wereldtoer met nieuwste album ‘Don’t Fight Your Demons’.

Op zaterdag 13 november speelt de pop & soul zangeres Glennis Grace in Venlo. De afgelopen jaren bereikte Grace de finale van America’s Got Talent en verkocht AFAS Live en Ahoy uit met haar eerbetoon aan Whitney Houston. Dit najaar tourt ze door Nederland en op zaterdag 13 november speelt ze in Grenswerk.

Zuco 103 (zangeres Lilian Vieira, toetsenist Stefan Schmid en drummer Stefan Kruger) geven op vrijdag 10 december een concert in Grenswerk. Zuco 103 werd in 1999 opgericht en kwam voort uit de levendige muzikantenwereld rondom de acid jazz van groepen zoals SFeQ en New Cool Collective. Later dit jaar komt Zuco 103 met een nieuw album en tourt daarmee door Nederland.

The Amy Winehouse Band komt met hun Forever Amy show naar Grenswerk. De originele band van legende Amy Winehouse, met wie ze haar meest unieke sound creëerde, speelt op 19 maart 2022 in Venlo.

Op vrijdag 29 april 2022 staat Maxi Jazz in De Maaspoort. Maxi Jazz was de drijvende kracht en leadzanger achter de wereldberoemde bekende danceband Faithless. Hits als ‘We Come 1’, ‘God is a DJ’ en ‘Insomnia’ zijn onbetwistbare moderne klassiekers geschreven door Maxi Jazz en gezongen in zijn eigen unieke, soulvolle rapstijl. Dit zeer speciale sta-concert is een samenwerking tussen Grenswerk en de Maaspoort.

Meer informatie

Contactgegevens

Poppodium Venlo

Peperstraat 10
5911 HA Venlo

www.grenswerk.nl


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed