Programma Theater De Klimboom

Google Maps

Klimboom Klassiek : Harpiste Regina Ederveen

Kom op zondagmiddag 20 januari om 14.30 uur genieten van “De harp en de engel “

Harpiste Regina Ederveen bespeelt in dit concert haar bijzondere Érard dubbelpedaalharp. Deze harp werd in 1819 gemaakt en verkocht aan Miss Broadwood, de dochter van een bekende pianobouwer uit die tijd in Londen. De ‘one of a kind’ harp is schitterend gedecoreerd en heeft een unieke doorleefde klank.

Regina Ederveen is o.a. winnares van het Orpheus-concours. Zo heeft ze ook opgetreden in de Carnegie Hall in New York. De doorleefde harpklanken raken het hart.

Regina omlijst het concert met korte en humorvolle  inleidingen over de harp, over de muziek en de componisten uit de tijd van de vroege dubbelpedaalharp. Pierre Érard was verliefd op Miss Broadwood en bouwde daarom deze harp. Maar resulteerde het in een huwelijk? Met dit concert wordt de 200-ste verjaardag van deze harp gevierd.  Een concertvoorstelling die boeit van A tot Z en ook nog uitgevoerd door een van de meest vermaarde harpisten van Nederland.

De entree van dit prachtige harpconcert bedraagt € 10,-

U kunt reserveren via info@puurweijersenweijers.nl of via 0655954525

U vindt dit theater in de Dr. Ottenstraat 46 te Simpelveld

Regina brengt zowel klassieke als licht klassieke muziek ten gehore en na afloop bent u als theaterliefhebber een bijzondere ervaring rijker.

Meer info…

Share
Meer informatie

Contactgegevens

De Klimboom

Dr. Ottenstraat 46
Simpelveld

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed