Programma Theater De Klimboom

Google Maps

Liefdes Geheimen Speciale Editie in theater De Klimboom

23 maart spelen zanger, gitarist Jos van Rens en zangeres, pianiste Nienke Crijns een heel speciaal programma in theater de Klimboom.

Hun liefde voor muziek, die ze inmiddels méér dan tien jaar met elkaar delen, wordt speciaal voor deze avond mede vertolkt door twee bijzondere gasten.

Het programma krijgt daardoor een zeer bijzondere wending en is daarmee de aanloop naar een verrassend nieuwe PYURE periode. Deze bijzondere voorstelling mag u beslist niet missen.

Nienke en Jos speelden oorspronkelijk van 2005 t/m 2010 samen in de band D’Anoukki. Onder andere tijdens de 100 jaar World Jamboree te Chelmsford Engeland en tijdens een 10 daagse tour in Shanghai China.

Voorjaar 2019 verschijnt de cd PYURE EVA met 12 songs ooit door Eva Cassidy uitgevoerd. Wietske Boesveld en Jos van Rens voegen daar nog twee verrassende liedjes aan toe, als eerbetoon aan de veel te vroeg gestorven, talentvolle zangeres. Gastmuzikanten op de cd zijn de Canadese concertpianiste Michelle Powell, dwarsfluitiste Helen Hendriks en gitarist, sessiemuzikant, producer BJ Baartmans.

Het belooft een sfeervolle, luisterrijke muziekavond te worden, beweeglijk en zacht als dons en helder als ijs, aldus Jos van Rens.

Deze bijzondere muziekvoorstelling kost u slechts € 10,- U bent welkom op 23 maart in De Klimboom. Aanvang 20 uur.

Tante thee theater bezoekt Theater De Klimboom

Tante thee theater is het gezelligste meeleefkindertheater van heel Nederland. Samen muziek maken, zingen dansen en natuurlijk samen thee-leuten uit het mega grote theeservies. Kortom een voorstelling die onvergetelijk zal zijn voor de kleintjes. Vooral bedoeld voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.

Tante thee speelt als geen ander in op haar publiek, groot of klein, maakt grapjes en zingt bekende of nog onbekende liedjes met ukelele en met gitaar. Ze brengt ook instrumentjes mee, dus kan iedereen gezellig meedoen.

U bent welkom op woensdagmiddag 3 april. Aanvang 15.30 uur. De entree bedraagt € 5,-

Priesterstudent organiseert Indiase meditatie

Taison Titus (stagiair in de parochie Simpelveld Bocholtz Ubachsberg) is een Priesterstudent uit India. Hij volgt zijn opleiding op Rolduc. Hij heeft verschillende stage-opdrachten. Zo organiseert hij op zaterdagmorgen 6 april van 9,00 uur tot 10.30 uur deze indiase meditatie in Theater De Klimboom.

Het wordt een zoektocht naar onszelf met muziek. Een weg naar innerlijke vreugde. Yoga Nidra (slaap) is een meditatietechniek die ons lichamelijke en geestelijke ontspanning biedt.
Fijn als u een matje of een dekentje meeneemt.
Meditatiebegeleiders zijn dhr. Maria Michael en mevrouw Preetha George.
Om de onkosten te dekken vragen we u een kleine vrije gave.

Meer info…

Share
Meer informatie

Contactgegevens

De Klimboom

Dr. Ottenstraat 46
Simpelveld

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed