Pinnenlandtoernooi

Google Maps
Share

Dat tennis minder belangrijk is dan gezondheid en plezier, hebben we de afgelopen tijd mogen ondervinden. We herinneren ons het heel succesvol toernooi in 2019 met bijdragen van Pavarotti, Bocelli, Borsato, Sabrina Salerno, Gazebo, Conte, Dino Martin, Zucchero, Fermecelli  en niet te vergeten  Ramazzotti.

Door  het grote succes van 2019  ligt de lat hoog, veel te hoog is gebleken. Van de overtreffende trap zijn we afgestapt en deze is in de stoffige schuur gezet. Superlatieven liggen in de onderste lade tussen de vieze klamme en licht riekende sokken. De loftrompet is in het vet gezet en opgeborgen in een donkere kelder. Vaandels en vlaggen liggen onder in de dekenkist, tussen de mottenballen en de sprei van tante Trees.

Er werd in maart  2020 plaats gemaakt voor bescheidenheid, nederigheid, soberheid, ingetogenheid, maar zeker ook voor ongeloof, agressie, politieke instabiliteit, fake-news  en  complot-theorien. Nieuwe vijanden staken de kop op, van het Kremlin tot  aan de Nuishan en Hongxie Meren.  Van Lange Frans tot Donald Trump.

Om deze zeer negatieve spiraal te doorbreken organiseren wij dit jaar weer ons toernooi, een teken van licht in het donker, therapeutisch en remediërend, het Pinnenlandtoernooi, dat al ruim 35 jaar garant staat voor gezelligheid en samenhorigheid, eerlijkheid en uitbundigheid, geloof en liefde, stabiliteit en sportiviteit, maar vooral warmte en samen zijn.

Dit jaar wordt het Pinnenlandtoernooi gehouden van 31 juli t/m 8 augustus en staat hij in het teken van de rijzende zon. Meedoen is belangrijker als winnen. Erbij zijn heeft hoogdringendheid, afwezigheid is ondenkbaar

Inschrijven is mogelijk in de HE, DE, HD, DD, GD; speelsterkte 3 t/m 9, leeftijd 17+.

Wil jij ook dit jaar weer deelnemen aan ons gezellige toernooi vol spannende wedstrijden, kom dan kijken of speel mee en schrijf je dan nu in via onderstaande link:

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/776EC96B-7181-49A7-A314-2E84DC0D193E

Meer informatie

Contactgegevens

De Bengele 9
6031 TZ Nederweert


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed