Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse

Google Maps

Van maandag 20 mei t/m vrijdag 24 mei 2019 (woensdag rustdag) zijn wandelliefhebbers van harte welkom bij de Penders Voetzorg Leudal Wandel 4–daagse in Heythuysen, georganiseerd door Atletiek Leudal. Volledig bewegwijzerde routes van 5 km, 7,5 km, 10 km en 12,5 km brengen u naar de mooiste plekjes in het natuurgebied Leudal.

De eerste drie wandelavonden zijn start (tussen 18.00 en 19.30 uur) en finish bij Restaurant de Busjop. De langste afstand kan starten tot 19.00 uur. Op vrijdag, de slotavond, zijn vertrek en aankomst op het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen. Daar zal deze gezellige wandelweek worden afgesloten met het uitreiken van de medailles, muziek, een loterij en allerlei attracties voor de jeugd. Natuurlijk zal onze trouwe mascotte Kiki ook weer van de partij zijn.

Van 13 april t/m 18 mei is het mogelijk om voordeliger digitaal vóór in te schrijven. Doet u dit vóór 13 mei, dan kunt u uw deelnamekaart op don. 16 mei, vr. 17 mei of zat. 18 mei ophalen bij Penders Schoenen, Dorpstraat 1 te Heythuysen. Niet opgehaalde kaarten liggen tijdens de wandelweek klaar bij de inschrijftafel.

Natuurlijk kunt u elke dag na–inschrijven. Kunt u geen vier dagen deelnemen? Dan is er de mogelijkheid om één, twee of drie dagen mee te wandelen.

Voor groepen vanaf 15 personen is een aantrekkelijke korting.

Meer informatie over routes, (vóór -) inschrijven e.d.: www.atletiekleudal.nl/vierdaagse

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Restaurant De Busjop

Busschopsweg 9
6093 AA Heythuysen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed