Parkstad Gezondheidsbeurs

Google Maps

Op zaterdag 2 november 2019 vindt in navolging op meerdere edities van Parkstad Zorgbeurs de beurs in 2019 onder een vernieuwde naam plaats: Parkstad Gezondheidsbeurs. Parkstad Gezondheidsbeurs staat immers geheel in het teken van gezondheid in de breedste zin van het woord.

In vervolg op de eerdere edities, streven we er opnieuw naar om de bezoeker van de beurs op een aantrekkelijke en interactieve manier te informeren over een breed aanbod aan diensten en producten.

De Parkstad Gezondheidsbeurs is een beurs voor jong en oud en staat geheel in het teken van gezondheid, zorg en een gezonde levensstijl. Voor de bezoeker is de Parkstad Gezondheidsbeurs dé gelegenheid om kennis te maken met noviteiten en het aanbod van diensten en producten van de exposanten. De beurs legt de nadruk op een aantal hoofdthema’s:

• Zorg & Welzijn
• Beauty & Wellness
• Eten & Drinken
• Wonen & Leven
• Sport & Leisure
• Leren & Werken

De Parkstad Gezondheidsbeurs vindt plaats op zaterdag 2 november 2019 van 10.00 tot 16.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade en is gratis toegankelijk. Kijk voor meer info op www.parkstadgezondheidsbeurs.nl of mail naar rob@remcom.nu.

Datum: Zaterdag 2 november
Tijd: 10:00 uur tot 16:30 uur
Adres: Parkstad Limburg Stadion, Roda JC Ring 1. 6466 NH Kerkrade

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Parkstad Limburg Stadion

Roda JC Ring 1
6466 NH Kerkrade

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed