Parkhotel Valkenburg ****

Terug Google Maps

Aan de rand van het centrum ligt Parkhotel Valkenburg in haar prachtige groene omgeving. Dit rijksmonument werd als klooster ontworpen door de bekende architect Cuypers in 1892. Een bijzonder hotel. De afgelopen jaren vernieuwden we alle 82 kamers met als kroon de echte chique bruidsuite. Laat u culinair verrassen door onze uitstekende keuken. Geniet van onze uitgebreide wellness. Onze sfeervolle zalen bieden ideale locaties voor feesten, recepties en vergaderingen.

Hier kost ontspannen geen moeite!

Van oudsher staat Parkhotel Valkenburg bekend als hotel van goed niveau. Limburgse gastvrijheid en betaalbare luxe staan bij ons centraal.

Van oudsher staat Parkhotel Valkenburg bekend als hotel van goed niveau. Limburgse gastvrijheid en betaalbare luxe staan bij ons centraal. Onze gasten maken graag gebruik van onze uitgebreide wellness inclusief binnenzwembad, bubbelbad, sauna, stoombad en fitness. Op woensdagmiddag is het zwembad en bubbelbad gesloten van 13.00 tot 17.00 uur. Eveneens kunt u een heerlijke massage bij ons reserveren.

Uw auto parkeert u tegen een tarief van € 5 per nacht op onze eigen parking. In het gehele hotel maakt u gratis gebruik van draadloos internet.

Bourgondisch genieten in de vroegere kloosterruimte
Laat u culinair verrassen door onze uitstekende keuken. Hotelgasten en mensen uit de omgeving heten wij graag welkom in ons comfortabel ingerichte restaurant. In de vroegere kloosterruimte, waar ons restaurant is gevestigd, komt Limburgse gastvrijheid in stijlvolle ambiance volledig tot zijn recht. Ideaal voor uw zakendiner en/of -lunch, familiediner of een romantisch diner voor twee. Bij mooi weer is het ook mogelijk om op ons terras te lunchen, dineren of te genieten van een drankje en te genieten van een schitterend uitzicht over het Limburgse landschap.

Onze keuken is Frans georiënteerd. Bij de samenstelling van het menu houdt onze chef-kok rekening met het seizoen. U krijgt hierdoor altijd gerechten die op dat moment het beste van smaak zijn.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed