ParkCity Live 2022

Google Maps
Share

ParkCity Live gaat ook dit jaar niet door. De data voor 2022 staan al vast: 16 en 17 juli.

Festivaldirecteur Hans Paul Nieskens: “Met pijn in het hart hebben we de knoop doorgehakt. Ook wij geloven niet in een groot publieksevenement zo lang alle corona beperkende maatregelen van kracht zijn. Verplaatsen naar het najaar leek ons niet de juiste oplossing. Alles is te onzeker. Het is voor alle artiesten, crew, leveranciers, sponsors en fans uiteraard net zo vervelend als voor ons. We hebben jaren gebouwd, met vallen en opstaan, wat PCL nu is geworden. Maar de volksgezondheid staat boven alles.”

Alle tickets voor het uitverkochte festival blijven geldig voor de nieuwe editie. Had je een (kids-)ticket gekocht en ben je ondertussen volwassen geworden, dan blijft dat ticket gewoon geldig voor jou.
Wil je je ticket verkopen, doe dit dan via www.ticketswap.nl of de ruilbeurs op de site (binnenkort online). De vraag naar tickets voor PCL is altijd groot. Alle kaartkopers hebben inmiddels informatie hierover ontvangen per mail.

Lukt dat uiteindelijk allemaal niet, stuur dan een mail naar info@parkcitylive.nl. Dit kan pas vanaf eind januari 2022, nadat de (nieuwe) line-up is aangekondigd.
En voor de mensen die het dit jaar niet is gelukt om een ticket te bemachtigen: editie 2022 is al uitverkocht.

Meer informatie

Contactgegevens

Bekkerveld
Heerlen


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed