Parade Mundial

Google Maps

Zomer 2019 het is weer zo ver, en wel op zaterdag 13 juli Parade Mundial wereldfeest aan de Maas. Dit jaar alweer voor de negende keer georganiseerd, al zal dat de eerste keer onder de nieuwe naam zijn  Parade Mundial komt  voort uit Carnaval Mundial.

Steeds lukt  het weer om een groots en kleurrijk festijn vorm te geven, waaraan dans- en muziekgroepen uit diverse werelddelen (maar ook uit de eigen regio) deelnemen. Waar bij de eerste editie nog zo’n 7000 bezoekers kwamen liep dat al snel uit naar 15000 op het absolute hoogtepunt. Behalve uit Elsloo en de gemeente Stein komen mensen uit heel Zuid-Limburg naar het Maasdorp om een keer in de twee jaar te genieten van een prachtig festival.

Het is een ideale omgeving voor bezoekers om kennis te maken met diverse culturen en te genieten van een feestelijke, zomerse avond met dans en muziek. Steeds willen wij als organisatie blijven vernieuwen en streven wij er naar om de bezoekers een unieke totaal beleving te laten ervaren, o.a. door een grote diversiteit aan artiesten in Elsloo te presenteren. Waar moet u hierbij aan denken, straattheater, sambaband, folkloristiche groepen, showkorpsen en nog veel meer.

Het programma van deze avond begint met een parade door de straten van de oude dorpskern van Elsloo (Limburg). Aansluitend zullen er op verschillende plaza’s op het parcours optredens plaatsvinden van diverse artiesten.

Parade Mundial in het kort:
+ Zaterdag 13 juli 2019
+ Locatie: oude dorpskern Elsloo, Limburg (NL)
+ Start parade ± 18.00 uur
+ Aansluitend optredens op de diverse plaza’s

Voor foto’s en meer informatie neem alvast eens een kijkje op onze vernieuwde website: www.parademundial.nl.

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed