Paddenstoelen in Nationaal Park De Maasduinen

Google Maps
Share

Op zondag 17 oktober vindt er om 10.00 uur een leuke activiteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar plaats. De activiteit zal circa 1 ½ uur duren. Deelname is gratis. Denk aan stevig schoeisel en het dragen van een lange broek.

In verband met coronamatregelen is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, verplicht aanmelden voor deze excursie [vol=vol] via www.limburgs-landschap.nl/kalender.

Ze spreken tot de verbeelding: paddenstoelen. De een is rood met witte stippen terwijl een ander als een bolletje verscholen tussen de bladeren ligt. Tijdens deze activiteit gaan kinderen samen met de Maasduinengidsen op zoek naar paddenstoelen. Hoe zien ze er uit en wat zijn nou precies plaatjes en buisjes? Deze middag staat de paddenstoel centraal.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Lia Oosterwijk

Meer informatie

Contactgegevens

Bezoekerscentrum De Maasduinen

Bosserheide 3E
Well


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed