Orgel Vreten

Terug Google Maps

In maart 2018 komt het nieuwe album De man en zijn machine van Orgel Vreten uit bij V2 Records. Geen zorgen: de bekende vuige orgels zijn gebleven.  Op “De man en zijn machine” worden de orgels bijgestaan door op het eerste gezicht onverwachte machines als vintage synthesizers en ritmecomputers. Elk nummer kent een verrassing: intergalactische melodielijnen worden afgewisseld met dansbare grooves. Deze sounds zijn op zaterdag 24 maart 2018 in de ECI Cultuurfabriek te horen.

Orgel Vreten ontstaat in 2011. In die jaren doet de band drie uitverkochte clubtours en veel zomerfestivals met als hoogtepunt het platspelen van de Lima op Lowlands. 3voor12 over het optreden: ‘Het idee van deze band is natuurlijk onverwoestbaar; immers, wie gaat er niet plat voor de vuige sound van zo’n houten brik met ronddraaiende Leliespeaker?’.

In 2015 maakt Orgel Vreten de theatervoorstelling En de ander i.s.m. dichter Dennis Gaens en Het Zuidelijk Toneel. De voorstelling trekt in 2015 en 2016 langs theaters door heel Nederland. Na deze theatertour werkt Orgel Vreten, met drummer Henri van de Berg, bassist Jan Teertstra, sousafonist Arno Bakker en Darius en Thijs op toetsen, aan het nieuwe album.

Alle informatie op een rijtje
Orgel Vreten
Zaterdag 24 maart
Aanvang: 21:00
Voorverkoop: €15,50
Aan de deur: € 17,00
Kaartverkoop: www.ecicultuurfabriek.nl/muziek/orgel-vreten

Locatie
ECI Cultuurfabriek
ECI 13
6041 MA Roermond

Share
Meer informatie

Contactgegevens

ECI Cultuurfabriek

ECI 13
6041 MA Roermond

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed