Oranjevrijmarkt Weert

Google Maps

Weert viert Koningsdag in 2019 met de bekende Oranjevrijmarkt. Vanaf vrijdag 26 april 20.00 uur tot en met zaterdag 27 april 16.00 uur staat het centrum in het teken van de handel.

Let op!
Er gelden tijdens de Oranjevrijmarkt enkele spelregels, zie hieronder. Extra toezicht hierop zorgt ervoor dat de Oranjevrijmarkt goed en veilig verloopt.

Verkopers en kopers ontmoeten elkaar op de binnenzijde van de singels rond het centrum. Natuurlijk kunnen bezoekers ook weer veel leuke initiatieven verwachten, zoals jonge muzikantjes die hun talenten vertonen, ludieke verkoopacties en heerlijke zelfgemaakte hapjes.

Wanneer verkopen?
U mag uw plek innemen vanaf vrijdag 26 april om 20.00 uur. Hiervoor kunt u geen plek reserveren. U mag dan ook vooraf geen spullen neerzetten. Houd hier rekening mee, want zo voorkomt u een boete. De gemeente gaat hier dan ook strikt op handhaven.

Alleen particuliere verkoop
Particulieren mogen alleen gebruikte of zelfgemaakte goederen te koop aanbieden. Aanmelden of een vergunning aanvragen is hiervoor niet nodig. Het is niet toegestaan om witgoed (bijvoorbeeld wasmachines, koelkasten etc.) of grote meubelstukken aan te bieden.

Meer info…

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed