Oranje Festival Gebrook

Google Maps

Ook dit jaar wordt Koningsdag weer groots gevierd in Hoensbroek met het Oranje Festival Gebrook dat op de Markt plaatsvindt.

Dit jaar hebben we er als organisatie voor gekozen om, vanwege budgettaire redenen, geen ‘grote’ artiesten of bands naar het Oranje Festival Gebrook te halen. Maar dat wil niet zeggen dat we geen spectaculair podiumprogramma hebben, integendeel!

Dit jaar hebben we werkelijk voor elk wat wils. Pop en rock wisselen elkaar af met smartlappen, levensliederen en het wordt zelfs een beetje ‘Octoberfest’ aan het begin van de avond. Gezelligheid en saamhorigheid staan voorop tijdens deze editie!

Vrijmarkt
Ook dit jaar zal er weer een vrijmarkt zijn in het centrum van Hoensbroek. Door het gehele centrum (met uitzondering van het Gebrookerplein vanwege de Cruise Inn) zal er een vrijmarkt zijn voor jong en oud, hier kan je je eigen spulletjes verkopen. Kies je plekje en ga lekker zitten, maar ruim na afloop wel weer alles netje op en houdt rekening met de winkeliers en de doorgang van de straten. Dit jaar zal ook op het Gebrookerplein weer verschillende oldtimers en custom cars te vinden zijn en de ‘Cruise Inn’ organisatie verwacht enkele honderden auto’s. Ook op de Grote Markt is er weer van alles te doen. Springkussenwereld zal weer herrijzen en ten hoogte van La Plaza komt een heuse rodeostier waar je een rondje op kunt maken. Kan jij erop blijven zitten?

Het gehele programma van deze dag alsook het podiumprogramma en verdere info over de Oranjemarkt en de lampionnenoptocht zijn te vinden op onze website www.oranjefestivalgebrook.nl.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Markt
Hoensbroek

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed