Optreden The Nag’s Head bij De Pelen

Google Maps

Op zondag 22 september kun je een wandeling in De Groote Peel weer combineren met sfeervolle muziek op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Om 13.30 en 15.00 uur speelt ‘The Nag’s Head’, een groep met een passie voor Ierse muziek. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

The Nag’s Head, passie voor Ierse muziek
The Nag’s Head is een amateurgezelschap van enthousiaste muzikanten met wortels in Nederweert en Weert. Gezamenlijk hebben ze een passie voor Ierse muziek. De naam ‘The Nag’s Head’ is geïnspireerd op iets wat in Ierland erg veel met muziek te maken heeft, namelijk de Ierse pub. Daar komen de Ieren bij elkaar om samen te drinken, gezellige uurtjes door te brengen en om samen te zingen. The muzikanten van The Nags Head maken al sinds 1997 samen muziek, waarbij het motto ‘gezelligheid en plezier in het musiceren’ voorop staat. Hun muziek is geïnspireerd op diverse Ierse muzikanten zoals the Dubliners, the Chieftains, Steeleye Span en Van Morrison, maar ook de modernere muziek van Flogging Molly. Tijdens het optreden wisselen Irish pubsongs, ballads, traditionals, instrumentale nummers elkaar af. Er wordt gezongen over liefde en armoede, maar in de drinkliederen komt ook de Ierse vrolijkheid ruim aan bod. Dat wordt weer genieten op het Peelpodium!

De voorstellingen op het Peelpodium zijn om 13.30 en 15.00 uur en voor iedereen toegankelijk. Entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium 

Foto: © ‘The Nag’s Head’

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Buitencentrum De Pelen

Moostdijk 15
Ospel

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed